I, Me and Myself - Be yourself, everyone else is taken!

Vanylven ~ En grunn til å smile!Imens de fleste var irritert over snøen som kom dalende i helgen, så var jeg glad. Jeg har hatt kvalitets tid med brosjan der vi har vert ute i sneen og gått på ski, og det var både kappløp, renn og knall og fall, men alt tatt med et smil! Lenge siden jeg hadde stått på langrenn så var spent på om skiskoene fortsatt passet.. men det gjorde de!

Har også fått tatt noen bilder i det flotte været! Før jeg satte meg på bussen og vendte nesen tilbake til Volda.

  

I ungdomskolen er målet å komme seg bort! Vekk fra hjemmet, og helst langt vekk.. men når du har kommet dit, så er savnet av hjemmet og familien stort.


 

See ya!

 

~ M,that's me!

 • Dagens outfit  Skal i familieselskap nå :) så dette er hva jeg har på meg, men blogges senere!

  #mobilbilde sorry hadde ikke noe annet for the moment..

  See ya!

  ~M, that's me!

 • Svar på spørsmålsrunden!  Ditt dyraste kjøp dinne måneden?
  - mitt fujifilm kamera
  Cola eller Pepsi?
  -Pepsi?


  Taco eller pizza?
  - Spørst... Er svak for begge, men pizza om den er hjemmelaget, og taco ellers

  Grandis eller Bigone?
  - Big One

  Kjole eller kosedress?
  - liker å bare kose meg i daffeklær, men å pynte meg opp når jeg kan.. Ellers går jeg med klær som jeg er konfertabel i

  Ka framkostmiddel du bruka mest?
  Buss -.-

  Blogga du lese?

  -Kristin

  -Sophie Elise 

  -Bloggen til hybelkaninen min, Lise

  -Marthe  

  -Sofie

  -khphoto

  Også andre litt nå og da :)

  Ka du ser på tv?

  -på tv.... ser ikke på tv på hybelen, der går det mer på pcen, men det er jo både film, serier og program på netflix og sumo  Topp 5 serie du anbefala?

  1. Under the dome
  2. Awkward
  3. Mis fits
  3. Life unexspected
  4. The originals
  4. Castle  Søsken?
  -brødre, en eldre og en yngre


  Film som får deg til le?  Hvor er du om 5år?
  - Da har jeg mann og barn.. er det ikke det alle sier? neei, jeg vet ikke,, har lyst til å reise rundt da, og oppleve verden! :)

  iPhone eller Samsung?

  iPhone

  Er kanskje ikke et spørsmål, men fullfør setningene
  Når jeg drar hjem er det alltid godt å ha ........ på veien. For jeg elsker å ...... med ......
  Jeg kjører alltid .......hjem fordi det er kult og jeg elsker det! Jeg suser forbi ....... det går så fort at du ikke merker at vi er forbi!
  Når jeg kjører hjem med min ....... vrenger jeg alltid musikken til ..... Og annlegget .........
  Når jeg kommer hjem er det full fest ....... og vi spiser ...... Og drikker.......
  På lørdagskveldene er det alltid ......... Fordi at .........
  Søndagsmorgen er ........... Og når det er på tide å dra tilbake står ........ Å venter på å få anlegge til .......
  - Er dette lure spørsmål? Hahah jaja skal prøve meg!

  Fullfør setningene
  Når jeg drar hjem er det alltid godt å ha en svele på veien. For jeg elsker å spise det med med smørkrem
  Jeg kjører alltid med bussen hjem fordi det er kult og jeg elsker det! Jeg suser forbi Gursken det går så fort at du ikke merker at vi er forbi!
  Når jeg kjører hjem med min buss vrenger jeg alltid musikken til ørepluggebe sprekker! Og annlegget som jeg ikke har, spiller dritbra
  Når jeg kommer hjem er det full fest foran TVen og vi spiser pizza Og drikker brus
  På lørdagskveldene er det alltid Hver gang vi møtes Fordi at jeg er utslitt etter jobb og vil ha min familietid
  Søndagsmorgen er ikke leger morgen, for jeg liker å ligge lenge om morgenen. Og når det er på tide å dra tilbake står minibussen Å venter på å få anlegge til radioen til å sprenge.. Hahahah!

  Favorit song for :
  -Ollie murs
  -justin beber
  -one direktion
  -mily syrius
  -Maron 5
  -tain
  -demi lovato
  -cody Simpsons
  -Isak Ellliot   

   

   

   


   


  Bilde nr 999 ? (om du he so monge)

  Heheheh.. har nok over 3000... :P  Dyr? Har? Har ikkje? Har hatt? Kva dyr? Navn? Farge?
  - har hatt katt og fisk, ikke samtidig da katten min het Mike og var brun/grå/svart/kvit og FeiteBolle var en blå kampfisk

   

  See ya! 

   

  ~ M, that's me!

 • Photos~Old times  See ya!

  ~M, that's me!

 • Hey!  I dag er det seinvakt.. så drar ikke på jobben før om ca. en time, så sitter forsatt i senga med bare BH... :O hhahah! 

  Men! Det jeg skulle var å si at det blir en spørsmålsrunde som Elida ønsket :D så det er bare å fyre løs! men om det er useriøse spørsmål så svarer jeg ikke på de :P så dere vet det.

  See ya!

  ~ M, that's me!

 • Mitt nye kamera! Love it!  Heihei!! Var til Moa & bya på lørdag med mine to søte :)

  Kjøpte ikke så mye, men jeg kjøpte meg et lyseblått Fujifilm Instax Mini 8 kamera og det er awesome! Er selv veldig fornøyd og glad for at jeg kjøpte det!

  See ya!

  ~ M, that's me!

 • Dagens sang ~ 1402 ~ Valentine  See ya!

   

  ~ M, that's me!

 • Dagens sang ~ 13.02  See ya!

   

  ~ M, that's me!

 • Dagens sang ~ 1202  See ya!

  ~ M, that's me!

 • Want!  See ya!

  ~ M, that's me!

 • 11022015  Dagen startet med photoshoot....  

  Lise bare: Skal ikke du på jobb?

  - ikke før 13...

  -Åja.. Men kan du ta noen bilder da?

  hahahahh! Ironisk nok, så spurte hun meg nå i sted om jeg kunne ta bilder av hun og typen i morgen.. får vel gjøre det da. 

   

  Det er snart Valentine, så på jobb har vi begynt litt på dekorasjoner og buketter til helgen. Steven fra Primaflor kom med blomster i dag!og så har vi fått på plass noen av de nye tingene som sjefen bestilte på messen.

   

      
   
           

               

  Jeg tror det er inn med fugler i år.. bare en tanke :P   See ya!

  ~ M, that's me!

   

 • Be our guest!   

  Skole-musikalen til musikklinjen i Volda fyller 20år og der tok de for seg mange av de store musikalene! Dette var en fantastisk reise og jeg klarte ikke engang å sitte i ro og jeg sang med på sangene! For de som ikke ennå har sett den burde ta turen til Fosnavåg 12. februar! Det er så verdt det! Gleder meg til neste år!

   

    
  Bildene er hentet fra Møre - Nytt

   

  See ya!

  ~ M, that's me!

 • I'm back!  Hei bloggen! Leeeenge siden sist :O Har ikke peiling om hordan jeg skal skrive.. Bokmål? Nynorsk? Dialekt? Inntil videre tror jeg det blir bokmål :) uansett så seg ser at jeg ikke har blogget siden 8. mai 2014.. har helt glemt av bloggen opp i alt sammen.. russetiden, eksamenstiden, sommerferie, NM og lærlingstiden.

  Det har hent mye siden sist og jeg er ikke lenger elev, men i august begynte jeg lærlingstiden min på Bellis Blomster & Byrå i Ulsteinvik, der jeg stortrives! Jeg jobber der sammen med fire hærlige blomsterdekoratører og våre to ekstrahjelper. Denne uken var den mest stressende uken av alle! Søndag er det morsdag og ALLE vil ha blomster til sine kjære. vi har laget alt fra bukett og dekorasjoner til sammenplantninger, men det har vert gøy og tiden har bare føket av gårde. Føler egentlig at tiden har gått utrolig fort! Tenker at det ikke var så lenge siden det var juli og sommerferie.. men det er nok et par måneder siden.. og snart er den tilbake. 
  24. - 26. oktober var jeg på NM i blomsterdekorering i Tromsø, to dager før jeg og sjefen dro nordover, så ble jeg syk.. (Jeg som  nesten ikke har hatt sykedager siden barnehagen og skoletiden begynte...) men når det er noe viktig svikter immunforsvaret mitt totalt! Jeg trodde jeg hadde feber siden kroppstemperaturen min skiftet fra varm til kald både på jobb og på hybelen.. og så begynte øynene mine å hovne opp i tillegg.. så jeg stakk innom apoteket før jobb, og de mente det kunne være allergi mot noe sminke.. så jeg kjøpte allergitabletter og dro på jobb.. Tablettene fungerte ikke og 23. oktober da vi reiste med flyet fra Ålesund satt jeg med boblejakke hele turen og helte i meg te. Vi mellomlandet i Trondheim, og tiden gikk utrolig sakte, de to timene føltes ut som seks... jeg satt å las Morganville, pakket meg godt inn i både skjerf og jakken og hakket tenner.  På flyet fra Trondheim til Tromsø, via Bodø etter tre kopper te vart det hett og jakken og skjerfet for av fort som fy! Og i det øyeblikket angret jeg på den siste varme koppen med te som jeg hadde slukt i meg fem minutter før. 

  Idet hjulene på flyet traff bakken kom frosten tilbake, om det var fordi vi var fremme i Tromsø.. det vet jeg ikke. Men jeg hev på meg jakken og skjerfet, slengte vesken på skulderen og gikk ut av flyet sammen med sjefen min. Da vi sto og ventet på bagasjen vår så vi andre som skulle delta på NM, de ventet på kofferter og kasser med blomster.. på bandet kom en kasse som egentlig så ganske most ut på alle sider sto det med skrikende rød-farge: "FORSIKTIG!!! LEVENDE BLOMSTER!!!" kvinnen som tok den av bandet virket ikke i det minste glad da hun så kassene.. hun var rasende! Vi var de eneste som hadde sendt alt av blomster og materialer vi ellers ikke hadde fått ned i koffertene med hurtigruta.  Det kom ihvertfall trygt frem og i tide :) 

  Min bror og tante var de av familien som tok seg turen til Tromsø denne helgen, men også Tilseth- jentene og min gamle lærer, det var veldig hyggelig å ha dem der og jeg følte meg tryggere og mer rolig.   NM var utrolig kjekt og lærerikt! Der var mange kjekke og flinke dekoratører! Jeg hadde det supert selv om jeg bare ble sykere... de hovne øynene og feberen var ikke bare det jeg måtte slite med, for hodepinen, svimmelheten og utmattelsen kom til meg også.. og matlysten bare dro. 

  Tromsø er en utrolig fin plass! Litt vel kalt, men helt nydelig! Satser på å reise tilbake om ikke så lenge.. hvem vet når?

  Da vi kom tilbake til Sunnmøre vart jeg verre, jeg kastet opp syreaktig væske og blødde mye neseblod... Dagen etter dro jeg til legesenteret og der tok jeg tester og blodprøver og det viste seg å være kyssesyken... da vart det en måned sykmelding og hjem til mamma. Der jeg lå rett ut 24/7, og det å gå fra sengen til sofaen var utmattende.. og det eneste jeg fikk i meg av mat var yoghurt..  

  Åj... så fort tiden går! :O Goodnight pepole! <3
  See ya!

  ~ M, that's me!
   
 • hits