15092015 (I, Me and Myself)

15092015Forkjølet, vondt i hodet og mesensmerter.... Fra her går det bare oppover! Håper jeg ihvertfall. I en uke har alt vert gale.. Jeg har maks sovet i fire timer, men utover uken har det blitt litt lenger. Og bra er det! Jeg har da prøvd å legge meg tidlig, for jeg vet at jeg trenger mer søvn når jeg er syk. Men det er ikke bare, bare.. Med en nese som hopper fra tett til rennende og av og til neseblod..  og så fryser jeg og tar på tepper og litt etter så er jeg glo het, og runddansen fortsetter i det uendelige. I tilleg har husverten barnebarna på besøk, imens de pusser opp hjemme... så kl 06:30 er de oppe og springer rundt med rakett i rumpa...

Med sår hals og nesten ikke stemme er jobb en fin plass å være.. Der jeg må snakke med kunder og leverandører..  Telefoner som ringer i ett sett.. You name it!

Med kjerringråd blir det meste bra, så med en skje honning morgen og kveld ble min hals straks mye bedre, men jeg er fortsatt forkjølet.. og har skjerfet surret godt rundt halsen.. Tett nese, rennende nese og hosteanfall mellom annen hver setning..

Men over til noe hyggligere! Latter On Tour! Jeg dro til Ørsta etter jobb på kulturhuset for å få med meg Cess, Henrik Thodesen og Ørjan Burøe! De er så hærlige!

 

Jeg ser på klokken at det er på tide med litt søvn, skal ihvertfall prøve å sove...

Hva gjør du når du er syk?
Har du vert på Latter på latter?

 

~M
  • Skriv en ny kommentar

    Design: Ina Anjuta
    hits