Du burde IKKE ha lappen!!! (I, Me and Myself)

Du burde IKKE ha lappen!!!Her går jeg og aner fred og ingen fare.. I det jeg krysser veien kommer en tulling i stor fart ut av rundkjøringen! Han blinker til høyre så jeg fortsetter å gå over.. 

Men så oppdager jeg at han ikke svinger til høyre, men fortsetter rett frem.. Jeg må springe over vegen for å ikke bli påkjørt!  Men det var ikke nok med at jeg nesten ble påkjørt, men bilisten var ikke fokusert på kjøringen heller.. med mobilen i hånden og høy hastighet er det rett å slett farlig og uforsvarlig å kjøre!

På vei tilbake fra vinmonopolet var det som deja vu.. Bare at han kom fra andre siden denne gangen og jeg var nesten kommet over veien, men uansett! Noen burde IKKE hatt sertifikatet i det hele tatt! Det er altfor mange ulykker bak rattet, og det vil ikke jeg bli utsatt for. Fordi han var uoppmerksom.. Har vert i nok ulykker allerede..
Fikk ikke til å legge til filmene, men  HER og HER er linkene til de ihvertfall. Bør ses!


IKKE gjør andre ting når du kjører!  Det går ut over deg selv og de som er så uheldige å være på feil sted til feil tid.

~M
 • Lise

  29.08.2015 kl.13:02
  marita ! Heilt enig ! Ej veit veldi fuckings godt Kordan de e å ha ei syste som blir påkjørt som nesten dør å blir hjerne skada ! Fy flate for noken folk !
  29.08.2015 kl.13:24
  Lise: Jaa! Noen folk tenker ikke engang!


  Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  hits