Det er når man sitter på den to timer lange bussturen... (I, Me and Myself)

Det er når man sitter på den to timer lange bussturen......man virkelig vil ha lappen.. Etter et kvarter på den humpete bussen så har sidene i boken jeg leser hoppet alle veier, etter å ha gitt opp boken tok jeg opp PCen for å se serie, jeg lastet opp to episoder av How to get away with murder før jeg dro hjemme ifra.. etter å ha sett i 20 minutter kommer det en diger hump i veien så jeg griper tak i PCen så den ikke skal falle i gulvet og kommer da selvfølgelig borti musen og klikker ut siden.. Perfekt! Etter å ha irritert meg lenge over den humpete reisen, var mobilen neste, men spotify ble kjedlig etter en stund... Etter enda flere humper, brå stopping, dårlige og smale veier, så ble jeg mer irritert over meg selv for å ikke ha lappen.. hadde jeg hatt lappen kunne jeg ha dratt når jeg ville, på kortere tid og rett til hybelen. Jeg hadde ikke trengt å kjøre innom alle de små, smale veiene for å se om der kanskje var noen som skulle være med, jeg hadde ikke trengt å gått fra bussplassen til hybelen og jeg hadde ikke trengt å avbryte midt i familiemiddagen og si «Hade, nå må jeg fare for visst ikke så kommer jeg meg ikke tilbake til hybelen før jobb i morgen»Og når du sitter der, helt alene, midt i sommerferien og alle de andre er hjemme eller på ferie og den eneste du har å snakke med er bussjåføren. Men det er ikke alle som er like hygglige å snakkke med, og der er mange jeg ikke kjenner eller ikke liker for såvidt. Men han som kjører i dag er ikke særlig pratsom, og jeg kjenner han ikke.. og jeg vil egentlig ikke «småprate» med han siden han har opptil flere ganger kjørt rett forbi meg når jeg står på busstoppet.

Her jeg bor er det ikke mange busser som går, i hverdagene så går det en ca. annen hver time... lørdag går det ikke mange, en eller to kanskje? Og søndag så går der en. Og i feriene er det enda mindre.. Så mister du bussen så er du mildt sakt fuckt up. Og det blir ihvertfall ikke flere busser med tiden, det bare minker og minker..

Så isteden for å bare sitte å gjøre ingenting så tok jeg opp mobilen igjen fullt innstilt på at nå var det MIN tur å bestå teorien! Så resten av turen leste jeg i teoriboken, fortsatt vanskelig å lese på grunn av alle humpene og så tok jeg tester på teoeritentamen.Wish me luck! Håper de humpete turene snart er over og at jeg snart får lappen i box.

~M

 
  • Skriv en ny kommentar

    Design: Ina Anjuta
    hits