I'm back! (I, Me and Myself)

I'm back!Hei bloggen! Leeeenge siden sist :O Har ikke peiling om hordan jeg skal skrive.. Bokmål? Nynorsk? Dialekt? Inntil videre tror jeg det blir bokmål :) uansett så seg ser at jeg ikke har blogget siden 8. mai 2014.. har helt glemt av bloggen opp i alt sammen.. russetiden, eksamenstiden, sommerferie, NM og lærlingstiden.

Det har hent mye siden sist og jeg er ikke lenger elev, men i august begynte jeg lærlingstiden min på Bellis Blomster & Byrå i Ulsteinvik, der jeg stortrives! Jeg jobber der sammen med fire hærlige blomsterdekoratører og våre to ekstrahjelper. Denne uken var den mest stressende uken av alle! Søndag er det morsdag og ALLE vil ha blomster til sine kjære. vi har laget alt fra bukett og dekorasjoner til sammenplantninger, men det har vert gøy og tiden har bare føket av gårde. Føler egentlig at tiden har gått utrolig fort! Tenker at det ikke var så lenge siden det var juli og sommerferie.. men det er nok et par måneder siden.. og snart er den tilbake. 
24. - 26. oktober var jeg på NM i blomsterdekorering i Tromsø, to dager før jeg og sjefen dro nordover, så ble jeg syk.. (Jeg som  nesten ikke har hatt sykedager siden barnehagen og skoletiden begynte...) men når det er noe viktig svikter immunforsvaret mitt totalt! Jeg trodde jeg hadde feber siden kroppstemperaturen min skiftet fra varm til kald både på jobb og på hybelen.. og så begynte øynene mine å hovne opp i tillegg.. så jeg stakk innom apoteket før jobb, og de mente det kunne være allergi mot noe sminke.. så jeg kjøpte allergitabletter og dro på jobb.. Tablettene fungerte ikke og 23. oktober da vi reiste med flyet fra Ålesund satt jeg med boblejakke hele turen og helte i meg te. Vi mellomlandet i Trondheim, og tiden gikk utrolig sakte, de to timene føltes ut som seks... jeg satt å las Morganville, pakket meg godt inn i både skjerf og jakken og hakket tenner.  På flyet fra Trondheim til Tromsø, via Bodø etter tre kopper te vart det hett og jakken og skjerfet for av fort som fy! Og i det øyeblikket angret jeg på den siste varme koppen med te som jeg hadde slukt i meg fem minutter før. 

Idet hjulene på flyet traff bakken kom frosten tilbake, om det var fordi vi var fremme i Tromsø.. det vet jeg ikke. Men jeg hev på meg jakken og skjerfet, slengte vesken på skulderen og gikk ut av flyet sammen med sjefen min. Da vi sto og ventet på bagasjen vår så vi andre som skulle delta på NM, de ventet på kofferter og kasser med blomster.. på bandet kom en kasse som egentlig så ganske most ut på alle sider sto det med skrikende rød-farge: "FORSIKTIG!!! LEVENDE BLOMSTER!!!" kvinnen som tok den av bandet virket ikke i det minste glad da hun så kassene.. hun var rasende! Vi var de eneste som hadde sendt alt av blomster og materialer vi ellers ikke hadde fått ned i koffertene med hurtigruta.  Det kom ihvertfall trygt frem og i tide :) 

Min bror og tante var de av familien som tok seg turen til Tromsø denne helgen, men også Tilseth- jentene og min gamle lærer, det var veldig hyggelig å ha dem der og jeg følte meg tryggere og mer rolig. NM var utrolig kjekt og lærerikt! Der var mange kjekke og flinke dekoratører! Jeg hadde det supert selv om jeg bare ble sykere... de hovne øynene og feberen var ikke bare det jeg måtte slite med, for hodepinen, svimmelheten og utmattelsen kom til meg også.. og matlysten bare dro. 

Tromsø er en utrolig fin plass! Litt vel kalt, men helt nydelig! Satser på å reise tilbake om ikke så lenge.. hvem vet når?

Da vi kom tilbake til Sunnmøre vart jeg verre, jeg kastet opp syreaktig væske og blødde mye neseblod... Dagen etter dro jeg til legesenteret og der tok jeg tester og blodprøver og det viste seg å være kyssesyken... da vart det en måned sykmelding og hjem til mamma. Der jeg lå rett ut 24/7, og det å gå fra sengen til sofaen var utmattende.. og det eneste jeg fikk i meg av mat var yoghurt..  

Åj... så fort tiden går! :O Goodnight pepole! <3
See ya!

~ M, that's me!
 


 • 07.02.2015 kl.02:09
  ha en god helg :)

  Gå gjerne inn på bloggen, besøk gjerne Facebook siden vår, trykk liker og del. Vis du er i mot mobbing :)

  Følg oss gjerne på bloglovin og, finner knapp du trykker på, på høyre side av bloggen.

  Du finner link til Facebook siden på bloggen under; Facebook

  - Takk


  Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  hits