Dagen i dag ~ 19112013 (I, Me and Myself)

Dagen i dag ~ 19112013I dag begynte vi på skolen til vanlig tid, 08:10. Og vi har nesten sprunge "vegg i mellom", for i dag arrangerte vi kurs på skolen med Hagelaget i Ørsta. Der vi da skulle lære de som var påmelte å lage mosehjerte og krans av bjørk. Men før kurset kunne begynde hadde vi mye å gjøre...  Vi skulle ha kurset ned i "hola" eller vestebyla og der skulle vi pynte med stjerner som vi lagde dagen før, når vi hadde hospitering og tiende klasse var på besøk.Vi skulle dekorere noen "stål vaser" med greiner og lys, lage til og stille ut noen store lykter som vi lagde på torsdag, der ble en mindre.. fordi jeg og Kaisa klarte å knuse den ene... men sånt skjer. Vi måtte også bære ned alle bordene som deltagerene skulle stå på (det var mange påmelte, men vi kunne ikke ta inn flere enn 25 skt, men det var egentlig nok, det vart trangt og lite arbeidsplass) Vi måtte ta ned alt matereale som vi skulle bruke og finne fram alle tengene, greinsaksene, strengene vi kunne finne. 

Miriam fekk ansvaret for å demostrere hvordan man laget et mosehjerte, da lagde hun til steg for steg hva man skulle gjøre.

Jeg, Oline og Jennifer fikk ansvaret for å demostrere hvordan man laget en krans, men det ble litt vanskelig og vi visste ikke helt hva vi skulle si... sååå Tonje overtok :)

 

Når klokken var 12:45 og skoledagen egentlig var over så bestillte jeg, Kaisa, Ellen, Ines, Jennifer og Sarah pizza på Napoli og vår snille lærer Tonje kjørte meg og Jennifer bort for å hente pizzaene :) Vi kjøpte Akapulka pizza med bearnaise sos og Skinke pizza med hvitløksdressing.

Når vi var ferdig å spise så lekte vi gjemmsel, fordi vi måtte gjøre noe siden vi hadde liksom "fri" fra 12:45 til 16:00 :P

Den første til å telle det var meg... men det var gøy og vi hadde et avgrenset område som vi fikk vere på, det vil si: Bare på A-bygget, fra kjelleren til 4. etasje, alle klasserom, toalett, kott osv. som var opne, ikke lov å gå ut av byggningen og ikke lov til å vere på lærerrommet. Etter hvert hadde vi også en regel om at vi måtte forflytte oss hvert 5. minutt. Det vart mye springing og mye latter! :) og siste runde så var jeg og Ellen så smarte at vi gjemte oss opp på blomsterkjølen.. og Nathalie kunne ikke finne oss.. men når klokken hadde tippet 16:00 og Nathalie fikk et tips eller to.. om hva klasserom vi var på så fann hun oss :P

Men da var det bare et problem igjen... å komme seg ned.

Kaisa satte en pult framfor kjølen og en krakk opp på, men det var ikke så enkelt å komme seg ned som det var å komme seg opp.. og ideen om å skjere hull i taket og gå opp i 4. etasje fristet mer enn å prøve å legge seg på magen og klatre ned på den vaglette pulten med en litt for kort krakk opp på.. Men Kaisa ga seg ikke! Hun ville ha oss ned og Tonje lurte på om hun måtte avlyse kurset pg. av at vi satt fast.. men Kaisa får det som hun vil og etter mange forsøk kommer Ellen seg ned og tilslutt jeg også. 

Når alle da var trygt ned på gulvet og dåde film og bilder var ferdig ledd av så begynte vi å lage til siste rest før kursdeltagerene kom. 

Noen av lærerene hadde baket kake og Oline lagde Pavlovakake <3 og Tonje hadde kjøpt inn mandariner, pepperkaker, kaffi, te og julebrus som vi skulle selle til kursdeltagererne. 

Når klokken nærmet seg 17:30 og kurset skulle til å begynde så kom de en etter en med poser med greiner og mose og stillte seg opp med pultene to og to. De såg på demostrasjonene og var ivrige og klare for å begynde. Vi i blomsterklassen gikk rundt og hjelpte de og de var kjempe flinke! De skrytte av oss og vi skrytte tilbake :) og når klokken vart 18:30 var det salg av kaffi og kaker på lærerrommet der vi hadde dekorert bordene med lykter. Det var en hall time pause og noen av de som var der hadde ikke tida til å ta pause for de syntest det var så kjekt at de ville bare jobbe, jobbe, jobbe.

Så var det tilbake til arbeidet og tida gikk fort! og plutselig så var klokken 20:00 og kurset var over og vi måtte begynde å rydde og få alt opp på klasserommet og lage til pultene til i morgen, for da er de en ny dag med hospitering :)

 

Men nå er det på tide å finne senga... Natta <3

 

~Marita~
  • Skriv en ny kommentar

    Design: Ina Anjuta
    hits